Telefon: +386 7 33 42 336
Produkti
UPS

UPS sistemi so samostojne enote ali kot modularni sistemi za nemoteno napajanje porabnikov z on-line dvojno pretvorbo energije, napetostno in frekvenčno neodvisnim delovanjem.

Podjetje nudi UPS sisteme za nemoteno napajanje porabnikov od 400VA do 50kVA.

UPS naprave izpolnjojejo vse zahteve za varno delovanje porabnikov kot so: računalniki, tiskalniki, modemi, telefonske centrale in podobno.

Mikroprocersorska tehnologija omogoča izredno dobre vmesne in komunikacijske lastnosti. Z programsko opremo lahko vzpostavite povezavo z vsem delojočim sistemi.

 
Baterije

Na voljo imamo več tipov baterij.

Dryfit
Zaprte Pb baterije, pri katerih je elektrolit vezan v gel. Najvišja varnost obratovanja.

Classic
Klasična Pb baterija s tekočim elektrolitom

Trakcijske baterije

 
Razsmerniki

DC/AC napajalni sistemi


Omogočamo širok izbor DC/AC napajalnikov od enostavnih do sistemov z rašitjenimi funkcijami upravljanja in oddaljeno komunikacijo preko SNMP protokola. Za komunikacijo med sistemi so uporabljena CAN komunikacijska vodila.

Sistemi se odlikujejo z sistemi izmeničnega neprekinjenjega napajanja izhodnih napetosti 230V/50Hz. Vhodne DC napeosti za vse tipe razsmernikov so med 24VDc in 220VDC, standardni tipi imajo 230V 50Hz izhoda, izhodna sistemska moč od 1,0 kVA do 60 kVA. Ostale izhodne napetosti in frekvenca so na voljo po naročilu. Visoka stopnja varnosti in zanesljivosti

 

usmernik

 

 

 
Usmerniki

AC/DC napajalni sistemi

 

usmernikModularna tehnologija omogoča enostavno širitev, servisiranje brez nevarnosti prekinitve brezprekinitvenega napajanja.

Naše podjetje omogoča širok izbor AC/DC napajalnikov. Ponudba se začne pri nižje cenovnih enotah, ki imajo glavno funkcijo polnjenja baterij, do sistemov z rašitjenimi funkcijami upravljanja in oddaljeno komunikacijo preko SNMP protokola. Za komunikacijo med sistemi so uporabljena CAN komunikacijska vodila. usmernik

Napajalniki omogočajo enosmerne napetosti od 12, 24, 48, 60, 110 in 220VDC. Odlikujejo se z visoko stopnjo varnosti in zanesljivosti. Uporaba klasičnih ali gel baterij. Temperaturna kompenzacija izhodne napetosti.

 


Slika.jpg

Designed by
OK Informatika


, Powered by Joomla! and designed by OK Informatika